A Sir Barbert egy testvérpár alapította...

azzal a nemes szándékkal, hogy a fiúk kortól függetlenül egy valódi férfias szalont tudhassanak maguknak a történelmi várostértől azaz a Ferenciek terétől pár percre. A buszokkal több irányból is, vagy autóval a Franklin parkolóházból a Szép utcán át közvetlen megközelíthető üzlet egyszerre patinás és modern hangulatú.

Miután rengetegen próbálkoznak a divatos borbély szalonnal pénzkereset vagy divat miatt itt az elsődleges cél a valóban minőségi szolgáltatásokon van és, hogy a férfiembernek legyen egy "menedék" ahol már akár várakozás közben is jól érezheti magát. A hely modern varázsához jól passzol a várakozóban a sport csatorna és minőségi kávé és üdítő választék. Természetesen a testvérpár a felhasznált fodrászkellékek esetében sem kötöttek kompromisszumot. A minőségi hajvágó eszközökön kívül hosszas időt áldoztak arra, hogy felkutassák márkafüggetlenül a legjobb hajápoló, hajformázó és szakáll karbantartó termékeket.

Késő esti nyitva tartással és a szolgáltatások széles skálájával egy valóban hiánypótló és valóban remek élményt nyújtó hely jött létre, melyet meg kell tapasztalnod, hogy érezd a különbséget.